Kadarcs

pecamánia -halszeretet- természetimádat- kadarcsi tó -elvetemültség- időhiány - házi barkács- szerencsétlenkedés -önirónia- agymenés- relaxáció- elbújás- gondelűzés- telefon kikapcsolás- haverok- bugyi- szilva...

Archívum

Lakókocsi II.

2009.09.05. 15:09 :: Carpio

A hazaköltözés után ma megmutattam az új szerzeményt kedves feleségemnek, és Ákos barátomnak, aki fotózott is egy keveset.

Kedvesem megtekintette a szerzeményt, majd vázolta az általa szem előtt tartott feng-shui alapelveket a "nappali"-val, ilettve fing-shui alapelveit a majdani elszeparált wc-vel kapcsolatban.:))

 Új helyén, fűzfával.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha én csinálok fotót tetőablakról, akkor az egy fotó egy tetőablakról (lásd: Lakókocsi I.)

Ha Ákos, akkor az művészet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindegy, akkor is több vas van a cuccban mint egy mai verdában...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kadarcs.blog.hu/api/trackback/id/tr821362016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gatyapapa 2009.12.29. 13:54:22

Hello Carpio!

A Kadarcsi tó 223-as telkének vagyok a boldog tulaja. Nekem is hobbim a barkács, és a csináld magad híve vagyok. Láttam, itt is és élőben is, hogyan szépül a birtokod, és kérdezni szeretnék Tőled, mert én emésztőt, szennyvíz tárolót szeretnék csinálni, és úgy láttam, hogy a tied már kész van. Az érdekelne igazán, hogy hogyan készült, beton, vagy müanyagtartály, alja van, vagy le van szigetelve, mekkora, talajvíz feljön-e? Segítségedet, infóidat előre is köszi! Üdv, Gatyapapa

Carpio 2009.12.29. 14:15:45

@gatyapapa:
Üdv Gatyapapa!

Én két darab 200 literes fém hordót hegesztettem össze hosszában, és azt fektettem le a kocsi alá. Szigetelve nincs. A taljvíz a hordó környékén (a kocsi alatt) kb 60-80 cm-en van, ezért is raktam fektetve, nehogy felnyomja.
Ha van rá lehetőséged, próbáld meg minél közelebb a kerítéshez rakni (igaz így árkot is kell ásni), mert a kerítésnél kevesebb esélye van a talajvíznek(a villanyóránál kb 100-120 cm).
Minthogy még ideiglenes helyén van a lakókocsi, így ez a szenyvizes megoldás is ideiglenes nálam.
Ha véglegesre csinálom szerintem a müanyag tartályra szavazok, mivel nem kell vele vacakolni, szigetelni, stb...
Jó munkát, ha van még valami, írj bátran!
Üdv, zoli.
süti beállítások módosítása